Sureflap microchip kattenluik

Sureflap kattenluik met chip kopenHet microchip kattenluik van Sureflap is een ideaal kattenluik om buurtkatten of zwerfkatten buiten te houden. Het kattenluik van Sureflap kan de microchip van uw kat lezen, zodat het luik alleen open gaat voor uw eigen kat. Hierdoor kunnen andere dieren niet ongewenst uw huis binnenkomen. Is uw huisdier niet gechipt? Bij de Sureflap krijgt u standaard een penning met chip geleverd. Zo kunt u toch gebruik maken van dit kattenluik.

Sureflap met chip monteren

Het Sureflap microchip kattenluik is gemakkelijk te monteren en past in de meeste bestaande gaten voor een kattenluik. Let wel op dat, wanneer u de Sureflap met chip in een metalen deur monteert, u ook een montage adapter gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het metaal de chip van de Sureflap niet stoort. Dit kattenluik sluit met magneten en heeft een tochtstrip, zodat u geen klapperend deurtje heeft en tocht verleden tijd is! U kunt dit kattenluik met chip bestellen in bruin en wit.  

 

Sureflap microchip kattenluik van Petfooddiscount.nl

Peftfooddiscount.nl heeft een ruim assortiment met dierenbenodigdheden. Wij kunnen altijd een lagere prijs dan de consumentenadviesprijs bieden, dus ook voor een voordelig Sureflap microchip kattenluik bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u nog vragen heeft over de Sureflap kunt u contact met ons opnemen of voor advies langskomen in onze winkel.