Gratis verzending vanaf €49,-

Voer & Snacks voor kieskeurige honden

Als hondenbezitter weet je maar al te goed hoe uitdagend het kan zijn om hondenvoer en hondensnacks te vinden die aansluiten bij de smaakvoorkeuren van kieskeurige eters. Sommige honden lijken altijd teleurgesteld te zijn over het voer dat je ze aanbiedt, waardoor maaltijdtijd een dagelijkse strijd wordt. Gelukkig zijn er tegenwoordig specifieke voedingsmiddelen en snacks die zijn ontwikkeld om zelfs de meest veeleisende smaakpapillen tevreden te stellen. 

APPLAWS (BLIKVOER) APPLAWS (JUS / BOUILLON) HAPPYONE SNACKS AMIGUITOS SNACKS

Applaws taste toppers (blikvoer)

Applaws Taste Toppers zijn speciaal ontworpen om zelfs de meest kieskeurige honden te verleiden. Deze smakelijke toppers voegen een heerlijke smaak en textuur toe aan het normale voer van je hond. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals 100% natuurlijk vlees en vis, zijn deze toppers een ware traktatie voor de smaakpapillen van je viervoeter. Ze zijn vrij van kunstmatige toevoegingen, granen en vulstoffen, waardoor ze een gezonde en voedzame aanvulling zijn op het dieet van je hond.

Applaws taste toppers (natvoer)

Maak kennis met Applaws Taste Toppers, de perfecte toevoeging aan het dieet van je huisdier! Deze smaakvolle toppings zijn verkrijgbaar met heerlijke jus of bouillon en zijn speciaal ontwikkeld om de maaltijden van je harige vriend nog aantrekkelijker te maken. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen, bieden deze smakelijke toppers een extra dosis smaak en voedingsstoffen aan het voer van je huisdier. Verwen je trouwe metgezel met de onweerstaanbare smaak van Applaws Taste Toppers:

Happyone hondensnacks

Ontmoet HappyOne hondensnacks, de ideale traktatie voor zelfs de meest kieskeurige eters onder onze harige vrienden! Deze heerlijke snacks zijn speciaal ontwikkeld om zelfs de meest veeleisende honden te verleiden. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en vrij van kunstmatige toevoegingen, bieden deze smakelijke traktaties een onweerstaanbare smaak en textuur.

Amiguitos hondensnacks

Amiguitos hondensnacks zijn 100% natuurlijk en worden bovengemiddeld goed ontvangen door honden. Het merk Amiguitos wordt vaak aanbevolen bij kieskeurige eters. De smakelijke hondensnacks zijn lichtverteerbaar en vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Amiguitos snacks zijn leverbaar in diverse smaken en hoeveelheden. Geniet nu van stapelkorting vanaf 3 stuks of meer. 

Happy One Graanvrij Hondenvoer