Gratis verzending vanaf €49,-

 

Amiguitos honden- en kattensnacks. Dit is nog eens genieten!!

Amiguitos zijn heerlijke natuurlijke snacks voor hond en kat. Amiguitos zijn er in verschillende smaken. Ze zijn nog gezond ook! Amiguitos bevatten geen kleur-, geur- en smaakstoffen. Ze zitten bordenvol vlees. Al jaren is dit merk één van onze verkooptoppers!

Barf-Treat 100% vlees snacks, gezonder kan niet!

Deze geselecteerde Barf-Treat snacks voor honden zijn gemaakt van 100% puur vlees. Dus graanvrij en glutenvrij. Ze zijn gedroogd dus er zijn ook geen conserveringsmiddelen nodig om houdbaar te maken. Barf-Treat snacks zijn dus ook vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Barf-Treat bestaat pas een paar jaar maar is nu al een van onze meest verkochte hondensnacks.

Vermaak uw Hond of Kat met speeltjes van het merk Kong!

Kong is al jaren lang bekend als kwalitatief hoogstaand honden- en kattenspeelgoed fabrikant. Het merk maakt de leukste modellen die er zijn. Katten zijn er gek op omdat er bij veel soorten sterk catnip gebruikt wordt. Andere soorten zijn aantrekkelijk door de vorm of een knisperend of ratelend geluid. De hondenspeeltjes zijn super leuk van vorm. Het is een sterk speeltje maar let op.... Er bestaat geen speeltje dat onverwoestbaar is. Als uw hond het speeltje stuk maakt moet u het verwijderen zodat er geen losse stukjes opgegeten kunnen worden.

Snacks en Accessoires van het merk Voskes!

Het merk Voskes is bekend om haar goede prijs en kwaliteit verhouding. Koop Voskes snacks voor uw hond of kat en u weet dat u mooie producten koopt voor een redelijke prijs. Uw hond of kat zal heel blij zijn als dit in zijn of haar schoen zit :)

Scherpe prijzen Farm Food fresh menu en runderhart trainers!

Het hondenvoer van Farm food fresh menu bestaat uit zacht gestoomd vers vlees en is een complete maaltijd voor alle honden, van puppy tot oudere honden. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit de EU, die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.

Voert u een van de onderstaande merken? Bekijk hier de actiecodes die op dit moment geldig zijn.

Voer de actiecode ACOR10 in en ontvang 10% korting op de merken Acana en Orijen.


Voer de actiecode FARMFOOD19 in en ontvang 5% korting op grootverpakkingen van het merk Farm Food.


Voer de actiecode PRIMEVAL19 in en ontvang 5% korting op Primeval Gelatinaat hond 2 kg.


 

Happy One Graanvrij Hondenvoer